El Volei Tiana guanya i segueix lluitant

Partit gairebé de tràmit, el que van fer les noies del Volei Tiana contra l’Olot aquest cap de setmana i que, en cap moment, les ha posat contra les cordes. Les tianenques han dominat el partit durant tots els sets. En el primer, les de José de la Barrera, han començat molt fortes i s’han emportat el set per un 25 a 18,  demostrant que els partits a casa s’han d’assegurar. Més tard, les coses no han canviat i el marcador final ho demostra: 25 a 19. En el tercer i definitiu, les tianenques tenien molt clar que calia anar a per totes i no donar opcions a jugar un quart. Amb l’objectiu, també, de descansar abans del partit decisiu d’aquest proper cap de setmana contra el Lloret, i així ho han fet. El marcador final, de 25 a 11, no deixa lloc al dubte.

Amb aquest resultat, el primer equip del Volei Tiana segueix estant tercer a una derrota dels monjos i empatat amb el Lloret de Mar, que serà el seu rival aquesta propera setmana en la lliga regular. Una victòria les tornaria a deixar segones en solitari.