Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marc Parrot torna a triomfar amb el disc de la Marató de TV3

El tianenc Marc Parrot ha tornat a contribuir en l’èxit del disc de la Marató de TV3, que ja s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates prèvies al Nadal. En tan sols un dia s’ha superat el milió de còpies venudes, cosa que fa molt feliç al tianenc: “té unes característiques especials que van molt més enlla d’un disc normal”. Ell és un dels productors d’aquest projecte musical des dels seus inicis. Encara que no tot l’ha fet ell, moltes de les cançons tenen el seu segell. Un any més, ha pogut afirmar: “el disc està en continu creixement i des de la primera edició fins ara s’ha anat superant”.

 

Aquest àlbum conté 18 cançons de diferents artistes. Músics, productors, discogràfiques, mànagers, representants, editorials, adaptadors, arranjadors, enginyers i tècnics de so hi han col·laborat, de forma voluntària, per fer-ho possible: un total de 625 persones. Això vol dir que, enles seves nou edicions han treballat amb més de 2.500 persones.

En total, el projecte del disc de la Marató ha acollit una col·laboració de més de 200 artistes de tot tipus de registres i gèneres musicals. D’aquests, 60 han cantat per primera vegada en català. De les 163 cançons gravades, 122 han estat adaptades a aquesta llengua. Artistes com Pablo Alborán, Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Raphael i molts altres han acabat atrevint-se amb el català. Un fet que destaca el mateix Parrot per la solidesa del projecte, tot i els temps que està passant la llengua catalana.

 

Aquest disc s’ha gravat a diversos estudis, entre ells a Gravacions Silvestre, l’estudi que té el productor i cantant. Aquest any, el projecte ja està tancat però ja treballen de cara el 2014.

Marc Parrot amb el disc de la Marató de TV3
Marc Parrot amb el disc de la Marató de TV3