Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana juga aquest cap de setmana les fases d’ascens

Una representació de les tianenques ja són a Saragossa on aquest dijous comencen les fases d’ascens a Segona Divisió femenina estatal. Altres ho faran demà a primera hora del matí. Els enfrontaments que seran aquest cap de setmana del 8 al 11 de maig. Les de José de la Barrera van amb ambició i amb ganes i han quedat enquadrades en el grup B, en que també contaran amb el CV Teruel, de l’Aragó; amb el CV Bunyola que ve de la federació de les Illes Balears; el Quartà que és un dels dos representats valencians i finalment amb el Algar Surmenor que ve de la federació murciana.

Rivals desconeguts

Poca cosa saben les tianenques de les rivals. Les de Teruel són les segones ha guanyat 10 dels 12 partits que ha disputat de la Primera Aragonesa, mentre que les altres tres competidores són les primeres de les seves respectives federacions. El Bunyola, com el Quartà han guanyat tots els partits disputats: 10 i 20 respectivament, al igual que el Algar, que va guanyar la fase final de la regió murciana.

Divendres el dia més complicat

Els aparellaments fa que juguin el Tiana contra el Quartà el dijous a les 12 del migdia. El divendres serà el dia més dur de competició, ja que tindran un partit a les 11.30 contra l’Algar Surmenor i el mateix dia a les 19.30 contra el Bunyola de les Balears. La fase regular es tancarà el dia 10 de maig a les 9.30 contar el Teruel.

A partir d’aquí començarà la fase de play-off en que jugaran el primer de cada grup contra el segon dels altres en les semifinals.