Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: surt de casa i empapa’t de Tiana

1-filled-xl

Una Biblioteca de conte

Si us ve de gust un cap de setmana cultural, entre històries infantils de tota mena, aquesta setmana us firareu amb les activitats de la Biblioteca Can Baratau. Si no us en voleu perdre ni una, estigueu atents al Queda’t!

Hora del Conte

Com cada dijous l’Hora del Conte deixarà bocavadats a molts dels nens de Tiana. Com ja vam avançar la setmana passada, aquest mes de maig la Biblioteca us proposa una experiència que connecta generacions. Les àvies del poble s’ofereixen a explicar les versions més tradicionals i tianenques dels contes que mai ens cansem d’escoltar. Aquesta setmana tres porquets arriben a Tiana de la mà de Maria Farrés. Els ajudareu a espantar el llop?

cartoonbrows_top

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

Story Time 

L’anglès s’està convertit en l’idioma que parla més gent al món. Els tianencs, no podíem ser menys. Aquest cap de setmana tenim una especial “Hora del Conte” en anglès. L’escola d’idiomes de Tiana Kids & Us presenta la inquetant història d’un cawboy i un indi. Ells seran els protagonistes d’una història que passa al poble. Es trobaran?

els_tres_porquets

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

2-filled-xl

“La Manipulació de la Informació”

Tenir un coneixement del món que ens envolta és bàsic. Els periodistes són els encarregats de transmetre una visió de l’actualitat amb l’objectiu d’oferir-ne una versió el més pròxima a la realitat. A vegades, però, les informacions es manipulen i donen lloc a mals entesos i distorisions. Si voleu saber les intríngulis d’aquesta professió, no us perdeu la conferència que farà Vicens Lozano, periodista i corresponsal de TV3.

manipulacion

Lloc: Sala Albéniz, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dijous

Hora: 18.30h

 

3-filled-xl

Netejant el bosc

Aquest dissabte La Font de l’Alba tornarà a brillar amb llum pròpia. Després de molts anys intentant recuperar l’entorn forestal de la font, toca mantenir-lo! En motiu de la celebració del Clean Up Day europeu, us convidem a participar a la neteja del bosc. En primer lloc, es recolliran els residus que hi hagi. Després, els més petits del poble construiran un arbre de residus en un taller infantil que serà d’allò més divertit. Per acabar, es penjaran les caixes-niu que es van fer a l’última plantada popular. No us perdeu aquesta oportunitat per estar en contacte directe amb la natura.

Lloc: La Font de l’Alba (es queda a c/Eduard Fontseré, s/n – zona poliesportiva -)

Dia: dissabte

Hora: 10.30h

 

4-filled-xl

Un mercat itinerant diferent

Aquest dissabte torna el mercat itinerant de productes de la Terra però ho fa d’una manera especial. No us heu de preocupar perquè es farà en el seu horari habitual, és a dir, de 9h a 14h al parc de l’Antic Camp de Futbol. A les 12h, però, hi haurà una visita on hi assistiran diferents autoritats de la comarca. L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, el Regidor de Promoció econòmica, Jordi Gost, el Diputat delegat de Comerç, Jordi Subirana i la Vicepresidenta 1a en funcions, Marisa Ferreras. Tots ells, visitaran les parades i participaran del “tastet! de productes de la Terra que s’hi farà. Els tickets per provar els productes naturals es vendran a 1€.

img_76313463_1

Lloc: Antic Camp de Futbol, C/Matas – Ps. de la Vilesa

Dia: dissabte

Hora: 9h-14h