El Vòlei Tiana tanca la primera fase de la lliga amb victòria (3-1)

El Vòlei Tiana ha tancat amb victòria el darrer partit de la present fase de la lliga. Les noies que entrena Xavier Valls han aconseguit una treballada victòria sobre el Llars Mundet B, per 3 a 1, el que el deixa molt ben situat per poder afrontar amb garanties la segona part de la temporada. Ara afrontaran la segona fase on es jugaran el continuar a segona catalana o caure al pou de la tercera.

Les tianenques han tornat de vacances amb les piles ben carregades. Després de dues jornades porten dues victòries, el que les deixa amb una posició molt millor a nivell moral. Un any que ha començat molt bé pels interessos del Vòlei Tiana com ha explicat el mateix entrenador Xavier Valls

Contra el Llars Mundet B han fet un partit molt bo i han recuperat sensacions importants contra els equips de la zona baixa. Uns rivals que es tornaran a trobar a la segona fase, ja que tan el rival d’aquesta setmana com el Lloret i l’Ametlla del Vallès, acompanyaran al Tiana a les fases de descens. Després de tota aquesta primera part de la lliga l’entrenador creu que s’ha fet “justícia” amb la classificació

El secret dels dos darrers partits ha estat el fet que s’han posat les piles i al mateix temps s’han format les bases per aconseguir un equip competitiu i que serveixi com a base del futur. El mateix entrenador ens ho explica, Xavier Valls

Abans d’afrontar la segona fase de la lliga tenen una setmana de descans, una setmana que els servirà per seguir polint molts aspectes en aquesta nova fase abans d’afrontar les fases de permanència i descens, en que la meitat dels equips que hi participen poden caure al pou de la tercera catalana.