Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els treballadors de l’Ajuntament rebran el darrer pagament de la paga extra

Els treballadors i treballadores municipals cobraran, les properes setmanes, el darrer pagament de la part de paga extra que encara se’ls debia des del 2012. Aquell any, en plena crisi i a causa dels ajustos pressupostaris que va ordenar fer el Govern central, no se’ls va poder pagar aquell complement. Al ple d’aquest dimarts, una proposta d’acord ha donat llum verda al cobrament.

Serà el tercer pagament que reben els empleats municipals per aquest concepte. Abans de l’estiu ja van rebre el 24% de la paga extra del 2012 i el passat mes d’octubre se’ls va fer efectiu un altre 26,2%, també aprovat pel ple. Amb tot això, ja només faltava que se’ls fes efectiva aquesta última part, que representa gairebé el 50% -concretament el 49,7%- d’aquella paga extra congelada fa 4 anys.

IMG_3262

A la mateixa proposta d’acord d’aquest dimarts, també es va declarar “disponible” la resta del crèdit pressupostari congelat el 2012. Es tracta de 53.800 euros que Tresoreria de l’Ajuntament ja pot tornar a fer servir per a despeses corrents.