Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

#ElNostreDiaADia22: Menjar per emportar i a domicili

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, tres restaurants de Tiana.

Una de les conseqüències de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia del coronavirus, ara ja fa dos mesos, va ser el tancament dels bars i restaurants. Ara, amb les fases de desescalada, la seva activitat es podrà anar recuperant gradualment.

De moment, fins que no s’arribi a la fase 1, els restaurants que disposen de terrassa no podran obrir i atendre als clients. A hores d’ara, el que sí que està permès és l’elaboració de menjar per emportar i a domicili. És per això que diversos restaurants de Tiana han començat a oferir-lo.

Avi Mingo

El restaurant Avi Mingo, situat al carrer Lola Anglada 28, porta des de gairebé el principi de l’activació de l’estat d’alarma amb “la cuina de l’Avi Mingo a casa teva”. Cada dia, de dilluns a diumenge, fan dinar per emportar i les nits de divendres i dissabte també fan sopar.

Ofereixen l’opció d’anar-lo a buscar al restaurant o portar-lo a domicili utilitzant totes les mesures de seguretat i higiene establertes. Per fer la comanda, es pot trucar al 93 395 22 06 o enviar un whatsapp als telèfons 69 654 83 55 i 63 007 31 26.

Mas Blanc

El restaurant Mas Blanc, situat al Camí dalt d’Alella 15, va recuperar l’activitat fa un parell de setmanes per fer menjar per emportar tots els caps de setmana. Per fer la comanda, s’ha de trucar al telèfon 60 871 24 47 amb un mínim de 24 hores d’antelació. Allà s’enviarà la carta d’aquell cap de setmana per escollir el plat que es vol demanar.

Can Roca

El restaurant Can Roca de Tiana porta des del dissabte 25 d’abril amb el servei a domicili actiu. A causa de les previsions de confinament, van decidir preparar plats per portar a casa els dissabtes i diumenges al migdia.

Cada cap de setmana comparteixen el menú a les xarxes socials per tal que es pugui fer la comanda de manera telefònica, a través del telèfon 93 395 07 47. Demanen que la comada es faci, a tot tardar, fins a dos quarts d’una del migdia.