Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es queda a la fase 0 intermèdia amb restriccions a la mobilitat

Tiana, juntament amb Barcelona, les poblacions de l’àmbit metropolità nord i sud i el Baix Montseny, es queda a una fase 0 intermèdia. Això vol dir que, tot i alguns petits canvis, es mantenen les restriccions a la mobilitat i continuen prohibits els desplaçaments entre municipis excepte per motius laborals.

Encara que Tiana sigui un municipi de menys de 10.000 habitants, continuen vigents les franges horàries per edats per passejar i fer esport.

Fins que no s’arribi a la fase 1, no es pot anar a visitar familiars ni fer reunions amb amics. Sí que es pot anar a comprar a locals i establiments comercials del municipi mitjançant cita prèvia, tot i que els comerços petits poden funcionar sense. Els bars i restaurants poden oferir menjar per emportar.

Una de les novetats és l’obertura dels centres educatius per a realitzar tasques de desinfecció i condicionament i activar el treball administratiu. A més, tot i que les biblioteques podien restablir el servei de préstec i devolució de documents amb cita prèvia, Can Baratau ha anunciat que estan treballant per poder reobrir la biblioteca amb les mesures sanitàries que permetin oferir un servei segur per a tothom.

Així doncs, de moment la biblioteca i la bústia de retorn segueixen tancades però continuen actius els serveis digitals i l’atenció a través del corrreu b.tiana.cb@diba.cat. També han anunciat que tots els préstecs s’han ampliat fins al 31 de juliol i les reserves fins al 23.

Amb la fase intermèdia també poden obrir els llocs de culte amb un màxim d’un terç del seu aforament. En aquest vídeo del Departament de Salut es recullen tots els canvis de la Fase intermèdia i les restriccions que es mantenen: