Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els abonaments per a la piscina municipal ja es poden comprar via online

L’Ajuntament de Tiana ja ha obert el període per comprar els abonaments de la piscina municipal. Els tianencs i tianenques poden aconseguir-los des de dimarts 18 de maig via online mitjançant la plataforma ReservaPlay, tal com es va fer l’any passat. Pels empadronats a Montgat, l’inici de la compra serà el 2 de juny.

L’activació i/o recollida dels carnets es faran a la mateixa piscina els dies 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 14, 16 i 18 de juny de quatre de la tarda a vuit del vespre i, a partir del dia 19, en horari d’obertura de la instal·lació. Les persones que ja disposin de carnet se’ls hi activarà de manera automàtica quan realitzin la inscripció online.

Seguint el model de la temporada passada, l’aplicació mòbil de ReservaPlay funcionarà com a carnet virtual. Això vol dir que es podrà accedir a la piscina mitjançant un botó d’entrada i de sortida que substituirà al carnet físic. En cas de no disposar de dispositius electrònics, es podrà accedir mitjançant el codi d’accés d’usuari que es facilitarà un cop es faci la compra de l’abonament.

Cada abonat i abonada tindrà una restricció de 5 hores consecutives al dia. A més, s’ha establert un procés de cita prèvia on l’usuari pot reservar l’accés a la instal·lació fins 48 hores abans de l’horari escollit.

La piscina obrirà el cap de setmana del 12 i 13 de juny, coincidint amb la Festa Major petita, però la temporada en si començarà el dia 19 i s’allargarà fins al 6 de setembre. Si les condicions meteorològiques ho permeten, el període podria ampliar-se fins al dia 12.

L’horari d’obertura serà, pels mesos de juny i juliol, cada dia de deu del matí a vuit del vespre. Pel que fa als mesos d’agost i setembre, es redueix una hora, d’onze del matí a vuit del vespre.

Control d’aforament i mesures de protecció i higiene

El protocol d’accés i estada a la piscina, adaptat a la Covid-19, continuarà vigent aquesta temporada. L’aforament serà limitat, es delimitarà la zona de la gespa per garantir la distància mínima de seguretat i es delimitarà la zona de l’aigua.

També es durà a terme un protocol de desinfecció i neteja que garantirà l’augment de la freqüència temporal de neteja, es posaran dispensadors de gel a l’entrada de la instal·lació i s’haurà d’utilitzar un calçat diferent del del carrer.

A més, es mesurarà la temperatura corporal abans d’entrar a la piscina, s’establiran circuits marcats d’entrada i sortida al recinte, es limitarà l’accés i l’ús a la zona de pícnic i es tancaran els vestidors.