Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Passejar i dibuixar la Serralada de Marina

Can Baratau ha organitzat per aquest dissabte 22 de maig una activitat emmarcada dins del projecte “Parcs i biblioteques… naturalment!”. Aprofitant que el dia 24 es celebra el Dia Europeu dels Parcs, han preparat una passejada guiada per la Serralada de Marina que es combinarà, al final de la ruta, amb una sessió d’sketching conduïda per la Montse Sanchiz. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, ho explica:

 

La Montse Sanchiz ha plasmat alguns dels seus dibuixos al recull “El Maresme dibuixat”. La seva afició per l’urban sketching l’ha portat a recórrer els carrers, indrets i racons de cada poble de la comarca per plasmar-los amb les seves aquarel·les. Ella mateixa ens explica en què consisteix aquest moviment:

 

Així doncs, el dissabte ensenyarà a tots els assistents a la passejada les bases per començar a fer sketching:

 

Caldrà, doncs, portar les eines necessàries per realitzar el dibuix:

 

Sanchiz destaca que un dels components de l’sketching és la quantitat de punts de vista diferents que poden sortir en els dibuixos que es realitzen en un mateix lloc, com serà el cas de dissabte:

 

El punt de trobada serà a dos quarts d’onze del matí a l’Observatori de Tiana. Per participar cal inscriure’s a través del correu electrònic de la biblioteca, b.tiana.cb@diba.cat, o trucant al telèfon 93 465 77 41.