Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els abonaments per a la temporada d’estiu de la piscina municipal ja es poden comprar via online

L’Ajuntament de Tiana ja ha obert el període per comprar els abonaments de la piscina municipal. Els tianencs i tianenques, doncs, ja poden comprar els abonaments i entrades per a la temporada d’estiu de forma online a través de la plataforma ReservaPlay, tal com s’ha fet en els darrers anys. Pels veïns i veïnes de Montgat, aquesta compra s’activarà a partir del 30 de maig.

El preu d’aquests abonaments està regulat en l’Ordenança fiscal núm. 15, que també estableix que els veïns i veïnes de més de 65 anys, els menors de 6 anys, els minusvàlids i les persones amb discapacitats o diversitat funcional podran accedir de manera gratuïta.

El preu d’una entrada normal pot variar dels 9 euros en feiners i dissabtes als 11 euros en diumenges i festius.

L’activació i/o recollida dels carnets es faran a la mateixa piscina els dies 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 14, 16 i 18 de juny de quatre de la tarda a vuit del vespre i, a partir del dia 18, en horari d’obertura de la instal·lació.

Enguany, la piscina obrirà el cap de setmana del 12 i 13 de juny, coincidint amb la Festa Major petita, però la temporada en si començarà el dia 18 de juny i s’allargarà fins al 4 de setembre. Si les condicions meteorològiques ho permeten, el període podria ampliar-se fins al dia 11.

L’horari d’obertura serà, pels mesos de juny i juliol, cada dia de deu del matí a vuit del vespre. Pel que fa als mesos d’agost i setembre, es redueix una hora, d’onze del matí a vuit del vespre.

Seguint el model dels últims dos anys, l’aplicació mòbil de ReservaPlay funcionarà com a carnet virtual. Això vol dir que es podrà accedir a la piscina mitjançant un botó d’entrada i de sortida que substituirà al carnet físic. En cas de no disposar de dispositius electrònics, es podrà accedir mitjançant el codi d’accés d’usuari que es facilitarà un cop es faci la compra de l’abonament.

Cada abonat i abonada tindrà una restricció de 5 hores consecutives al dia. A més, s’estableix un procés de cita prèvia on l’usuari pot reservar l’accés a la instal·lació fins 48 hores abans de l’horari escollit. L’única condició és que si fas una reserva, fins que no consumeixes la reserva no pots realitzar-ne una de nova.

Protocol d’accés i seguretat

Enguany, l’aforament anirà en funció de la situació sanitària derivada de la Covid-19. Inicialment i degut no haver-hi restriccions en el moment d’aprovació d’aquesta instrucció, l’aforament serà del 100% en cada franja horària.

Es durà a terme un protocol especial de desinfecció i neteja dels espais que garantirà l’augment de la freqüència temporal de neteja i l’ús de productes homologats per la COVID-19. També s’implantaran mesures de protecció per prevenir el contacte entre treballadors i usuaris.

De moment, la zona de vestuaris i pícnic es podrà utilitzar, però el seu ús estarà regulat.