Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els accessos per Can Besora als habitatges socials tornen al ple

Els accessos als futurs pisos socials dels Vessants-2, i la modificació del pla parcial, han tornat al ple mnicipal. Junts per Tiana ha fet una interpel·lació al ple per demanar com està la situació de la modificació del pla urbanístic dels Vessants II, després que el mes passat el ple aprovés aturar-lo. Per això volen fer una bateria de preguntes per resoldre els dubtes que encara els preocupen sobre aquest tema.

Isaac Salvatierra ha tornar a acusar l’equip de govern de “fer trampa” perquè, diu Junts, cal urbanitzar el pla parcial sencer:

 

Salvatierra ha dit també que la voluntat de l’Ajuntament és construir els pisos sense fer-hi vials d’accés nous. Junts també creu que és una temeritat que es contempli accedir en vehicle als nous pisos només per la Riera de Tiana.

Salvatierra també ha dit que no és democràtic que el pla previst als Vessants-2 només s’anunciarà i explicarà a la Junta de Portaveus prevista per aquest dijous. Ha acusat l’equip de govern de crear, amb aquest tema, “una cortina de fum electoralista”:

 

Núria Garcia, regidora d’Urbanisme, ha dit que la comissió d’Urbanisme no ha dit en cap moment que calgui fer un nou estudi de mobilitat als Vessants-2. Ha recordat que és la junta de compensació d’aquest pla parcial qui ha de decidir si els carrers s’urbanitzen o no.

 

Garcia ha remarcat, de nou, que cal fer habitatge de protecció oficial a Tiana i que no es pot fer “d’un dia per l’altre”. També ha dit que entenen la inquietud del veïnat de CanBesora-La Riera i que estan entomant i estudiant les seves demandes.

Finalment, ha remarcat que l’equip de govern no s’ha embutxacat diners, tal com l’han acusat de fer.

L’alcaldessa li ha dit a Isaac Salvatierra que ell viu en una dicotomia perpètua. També ha demanat una mica d’humilitat a Junts i els ha exigit que els deixin de calumniar:

 

Aquest dijous per la tarda els i les portaveus municipals estan convocats a una junta. Allà, la regidora d’Urbanisme els actualitzarà sobre les darreres decisions que hagin pogut prendre sobre els accessos en vehicle als pisos socials del Vessants 2.