Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Ajuntaments de Tiana i Montgat impulsen la segona edició del Concurs jove de micro relats

Les regidories de Joventut dels Ajuntaments de Tiana i Montgat tornen a unir-se per impulsar la segona edició del Concurs jove de micro relats. La iniciativa, emmarcada dins del Correllengua 2019, vol fomentar l’ús de la llengua catalana entre els joves a través de relats breus que estimulin l’escriptura i la creació literària.

El concurs comptarà amb dues categories, una destinada a adolescents de 12 a 17 anys i una altra a joves de 18 a 35 anys. Els únics requisits per participar són estudiar o ser resident a Montgat o a Tiana; escriure el relat el català; que aquest sigui original, inèdit i no premiat en cap altra concurs; i que només es presenti un per persona.

Tots els relats hauran de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos. Els escrits es podran presentar fins al 12 de novembre. Consulta totes les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Montgat.

El jurat, format per 6 persones relacionades amb el món cultural i educatiu d’ambdues poblacions, premiarà al primer guanyador de cada categoria amb un lot de llibres per valor de 100 euros i al segon amb un lot de llibres per valor de 50. Els guanyadors es donaran a conèixer el mateix dia del Correllengua, el dissabte 23 de novembre. L’acte tindrà lloc a la Sala Pau Casals de Montgat a les nou de la nit.