Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es prepara per celebrar la Castanyada i Tots Sants

Petits, joves i grans podran gaudir de diferents activitats que s’han preparat per a aquesta Castanyada a Tiana. Algunes d’elles barrejaran la festivitat tradicional amb Halloween, com el taller dirigit a infants a partir de 6 anys que organitzarà el personal de Can Baratau per aquest dijous 31 d’octubre a les sis de la tarda.

Una altra activitat destinada a un públic familiar és la que ha preparat l’Espai Cultural de Junts per Tiana pel dijous 31 a la mateixa hora. Des de l’agrupació d’electors expliquen que, emmarcant-se en la festivitat de Tots Sants, l’Escola de teatre de l’Agrupació Artística del Casal ha preparat històries de por dirigides als infants. L’activitat anirà acompanyada d’un berenar saludable amb fruites adaptades per a l’ocasió.

https://twitter.com/JuntsTiana/status/1188858420272750592

Els encarregats d’inaugurar les celebracions per la Castanyada, però, seran els socis i sòcies de la Llar de Persones Grans de Tiana. Aquest dimecres 30 d’octubre, a les dues del migdia, el Garden Tiana tornarà a acollir el tradicional dinar de tardor i el posterior berenar amb moniatos, castanyes i panellets.

El Garden tornarà a ser, un any més, un punt àlgid de la Castanyada a Tiana. I és que, a part del dinar de tardor de la Llar, l’Espai Jove de Tiana i Descorxats organitzaran una nova edició de la Kastanienfest, la castanyada jove de Tiana. Amb una barra amb preus populars i amb cervesa artesana, els DJ Pigaman i Eargasm posaran música a la festa, que començarà a les onze de la nit i acabarà a dos quarts de quatre de la matinada.

L’oferta d’activitats per aquesta Castanyada i Tots Sants començarà aquest mateix dimarts 29 d’octubre a les set de la tarda, amb l’espectacle de terror “L’entrada”.