Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els ajuntaments de Tiana, Montgat i Badalona treballen per acabar amb els abocaments il·legals a Les Costes

Una mica més a prop d’aturar els abocaments il·legals als terrenys de Les Costes. Els ajuntaments de Tiana, Montgat i Badalona han acordat reforçar la limitació dels accessos a la zona per tal d’evitar l’entrada de vehicles que aboquin deixalles. A més, també han pactat el llançament d’una campanya de conscienciació ciutadana.

L’espai on es produeixen els abocaments és format per una sèrie de terrenys de propietat privada ubicats a Tiana, als quals només s’hi pot accedir amb vehicles des de Badalona i Montgat. És per aquests accessos, majoritàriament, per on s’aboquen els residus, que es concentren en quatre o cinc punts principals.

 

Per revertir la situació, els ajuntaments de Tiana, Montgat i Badalona es van trobar ahir, dimecres 27 d’abril, en una reunió en què hi van acudir l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; l’alcalde de Montgat, Andreu Absil; la regidora de Medi Ambient de Badalona, Rosa Trenado; i el regidor responsable de Protecció Civil, David Torrents. Així ho explica Isaac Salvatierra:

 

Els tres consistoris van acordar reforçar la limitació pel camí d’accés des de Badalona, per evitar així que hi entrin vehicles a llençar tota mena de materials, tal com explica Salvatierra.

 

A més, també impulsaran una campanya de neteja de l’espai en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!” a la zona de Les Costes el proper dissabte 7 de maig. El seu objectiu és conscienciar la ciutadania sobre com és d’important mantenir net el seu entorn.