Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els busos B-30 ja passen cada 12 minuts

Novetats en gairebé totes les línies de busos interurbans que arriben i surten de Tiana; des d’aquest dimarts, les línies B-34 i B-35 de Tusgsal arriben més lluny. Per la seva banda, la línia B-30 passarà cada 12 minuts a partir d’ara .

A partir d’aquest dimarts, la B-30 i la B-31 es fusionen en una sola línia, la B-30. Així, ara es pot agafar aquest bus des de La Virreina i anar a Badalona i Sant Adrià, com fins ara, o bé seguir fins a Santa Coloma. El nou recorregut del B-30 passa pel barri del Manresà de Badalona i segueix per les parades de metro de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma. Acaba a Can Franquesa, en aquest darrer municipi. Ho explica José María Parra, cap de l’Àrea de gestió estratègica de Tusgsal:

 

El B-34 i el B-35 amplien recorregut

També amb aquests canvis les línies B-34 i B-35, que enllacen Tiana amb Montgat, arribaran i sortiran de la zona del Pla de Montgat. Ara pararan també a l’estació de Rodalies de Montgat Nord, a més de millorar l’accés a l’avinguda Turó en sentit Tiana.

Tot plegat és el resultat de l’evolució “natural” de qualsevol línia de transport públic, tal com explica José María Parra:

 

L’empresa ha remarcat que els canvis que s’estrenen aquesta setmana s’han dut a terme, en part, a partir de les suggerències dels usuaris i usàries d’aquestes línies.