Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els carrers i places, a punt per compartir el Nadal amb la gent

Tiana ja comença a fer olor de Nadal: aquesta setmana s’estan enllestint els llums de Nadal als carrers, que s’encendran aquest mateix divendres. Al mig de la plaça de la Vila, com cada any, els tècnics ja han col.locat l’arbre i la il.luminació dels espais del voltant s’està acabant d’instal.lar.

Aquest any, han explicat fonts municipals, hi haurà una petita novetat en l’enllumenat dels carrers: la zona de Passeig Vilesa oberta en substitució del dobre revolt tindrà, enguany, llums de Nadal.

Enllumenat a la nova recta de Can Guardiola
Enllumenat de Nadal a la nova recta de Can Guardiola

Aquest any, a més, l’Ajuntament té previst ampliar la il.luminació nadalenca cap a zones del poble que fins ara no n’havien tingut, com el barri de’n Gosch.

A cada accés al poble, tant des de la Zona Poliesportiva com des de Montgat, hi haurà un rètol il.luminat desitjant Bones Festes.

IMG_4552

La tradicional encesa de l’arbre a la Plaça es farà d’aquí a una setmana, el vespre de divendres 11 de desembre. Serà, com sempre, el tret de sortida de la Fira de Nadal, que podreu visitar el mateix divendres i tot el cap de setmana 12 i 13 de desembre al centre del poble.

Per això, els comerços de Tiana escalfen motors i ja han començat a repartir els vals de la campanya “Compra i guanya!”, amb què volen premiar la fidelitat de la seva clientela. Ho explica Yeho Gel, presidenta de l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, l’ACIST:

 

L’ACIST té molt clar a qui va adreçada una campanya com aquesta, que fomenta el comerç local de Tiana:

 

La campanya “Compra i guanya” repartirà, en total, 1800 euros en 6 sortejos que es faran entre l’11 de desembre i el 2 de gener. Cada sorteig atorgarà diferents premis, repartits en 2 vals de 200 euros, 3 de 300 i un, que se sortejarà dissabte 13 a la Fira de Nadal, de 500 euros.