Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els centres educatius de Tiana organitzen jornades de portes obertes telemàtiques i presencials

Els centres educatius de Tiana ja comencen a tenir la mirada posada en el període de preinscripció pel curs 2022-2023 que, enguany, tindrà lloc entre el 7 i el 21 de març en el cas d’educació infantil i primària i entre el 9 i el 21 en el cas de l’ESO.

És per això que les dues escoles públiques i l’Institut de Tiana ja estan preparant les jornades de portes obertes que permetran conèixer una mica més els seus centres abans de les preinscripcions. Unes sessions que, un any més, tornen a estar condicionades per la situació epidemiològica actual.

Les dates clau de l’Escola Tiziana: 2 i 9 de març

L’Escola Tiziana farà la seva jornada de portes obertes en format telemàtic, tot i que oferirà l’opció de fer una visita presencial que requerirà cita prèvia.

La reunió virtual tindrà lloc el dimecres 2 de març a les cinc de la tarda i caldrà omplir un formulari, que es troba a la pàgina web del centre, per poder participar en ella. Des del Tiziana informen que hi ha temps fins al dimarts 1 de març a la una del migdia.

Serà en aquesta mateixa reunió telemàtica on es gestionarà la visita presencial programada pel 9 de març entre les cinc i les sis de la tarda. Només podran accedir al centre les persones que estiguin autoritzades.

A més, des del passat 14 de febrer, tenen disponibles un seguit de vídeos a la seva pàgina web on es mostra el projecte educatiu, els serveis que ofereixen i els espais del centre.

Les dates clau de l’Escola Lola Anglada: 4 i 10 de març

L’Escola Lola Anglada es suma a les portes obertes virtuals per, tal com especifiquen al seu portal web, evitar el risc de contagi, tot i que també oferiran l’opció de poder visitar el centre de manera presencial.

La sessió virtual està prevista pel divendres 4 de març a les tres del migdia i, per participar, també caldrà omplir un formulari que es troba a la seva pàgina web.

Les persones que assisteixin a aquesta reunió tindran l’opció de poder visitar l’edifici el dijous 10 de març de cinc a sis de la tarda. En aquest cas, es faran grups de 10 persones com a màxim i únicament podran entrar dues persones per família.

El Lola Anglada també té un resum de la filosofia del centre a la seva pàgina web.

La data clau de l’Institut de Tiana: el 5 de març

En el cas de l’Institut de Tiana, la jornada de portes obertes per a l’Educació Secundària Obligatòria es farà el dissabte 5 de març de manera presencial però amb restriccions.

Des del centre informen que la visita s’organitzarà en grups de com a màxim 12 persones guiades per un membre del claustre de professors del centre i seguint estrictament les normes de seguretat davant la COVID-19.

Per a poder assistir a la jornada cal registrar-se al formulari d’inscripció que es troba a la seva pàgina web abans del dijous 3 de març i, al llarg del divendres 4 de març, faran arribar un correu electrònic amb la confirmació de l’hora de visita.

Durant la visita es farà una ruta per les instal·lacions i tindrà lloc una breu xerrada informativa.