Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els centres educatius de Tiana organitzen jornades de portes obertes virtuals i amb restriccions

La preinscripció escolar per al curs 2021-2022 està a punt de començar. A partir de dilluns 15 de març s’obre el període de presentació de sol·licituds pels estudis d’educació infantil i primària, i a partir del 17 de març per als de secundària.

És per això que els centres educatius de Tiana ja estan preparant les jornades de portes obertes que permetran conèixer una mica més les escoles abans de les preinscripcions. Unes jornades que hauran d’adaptar-se a les circumstàncies sanitàries actuals.

El primer a fer-les serà l’Escola Lola Anglada, que té previst unes portes obertes virtuals per aquest divendres 5 de març. Des del centre expliquen que, a causa de la situació epidemiològica actual, “les escoles públiques de Tiana creiem oportú fer les portes obertes de manera virtual, i així contribuir a evitar el risc de contagi.”

És per això que han habilitat un formulari per les persones que vulguin participar en aquesta jornada virtual, a més de poder consultar qualsevol dubte al telèfon 93 465 56 26. A més, a la seva pàgina web tenen un document que mostra la filosofia de l’escola i un vídeo amb les tasques que es fan a infantil.

En la mateixa línia que el Lola Anglada, l’Escola Tiziana també oferirà una jornada de portes obertes en format telemàtic. En el seu cas, des del passat 26 de febrer tenen disponibles un seguit de vídeos a la seva pàgina web on es mostra el projecte educatiu, els serveis que ofereixen i els espais del centre.

Per resoldre qualsevol dubte, han establert una data per reunir-se amb els pares i mares interessats. Serà el pròxim dimecres 10 de març a les cinc de la tarda i, per participar, cal omplir el formulari que també trobareu a la seva web. La data límit per inscriure’s a la reunió és el dimarts 9 a la una del migdia.

Per últim, l’Institut Tiana ha decidit fer el dissabte 13 de març una jornada presencial però amb restriccions “per a poder visitar les nostres instal·lacions, informar-vos de les activitats que fem a l’aula, conèixer l’oferta educativa i el nostre projecte educatiu” així com conèixer tots els detalls del procés de preinscripció i matrícula.

Així doncs, la visita presencial serà en grups de com a màxim 10 persones i seguint les normes de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Per poder assistir a la visita, que tindrà una durada no superior a una hora, cal demanar cita prèvia dins d’un marc horari determinat al formulari d’inscripció que trobareu a la seva pàgina web. Hi ha temps fins al dijous 11 de març.

Aquestes portes obertes estan dirigides exclusivament als estudis d’educació secundària. Per informar-se sobre el batxillerat s’haurà d’esperar fins al mes de maig, quan organitzaran una altra jornada de portes obertes dedicada exclusivament a aquests estudis. En aquest cas, el període de presentació de sol·licitud comença l’11 de maig.

En aquest podcast del Departament d’Educació de la Generalitat trobareu tota la informació relacionada amb les dates i períodes de la preinscripció escolar, pas a pas: