Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips afronten la recta final amb molts fronts oberts

El CCE Tiana juga contra l’Empenta

El CCE Tiana juga aquesta setmana contra l’Empenta sense marge per l’error. Un equip sense genialitats però que pot amargar molt l’existència als tianencs. Els de Juan Carlos Giménez necessiten la victòria. Si no fos així ja gairebé desapareixerien les opcions de mantenir categoria. Els tianencs tenen un partit complicat i que necessiten guanyar. Tot i això saben que el marge d’error és molt baix i a partir d’ara tot són finals per eludir un descens que tenen a l’horitzó. Juan Carlos GIménez

 

Saben que guanyar contra l’Empenta seria un cop moral molt important per l’equip. Sumar 3 punts serien tant importants a nivell de classificació com a nivell mental. L’entrenador sap que hi ha un problema psicològic i guanyar contra un rival de la seva lliga seria una injecció important de moral.

 

Aquesta setmana contra l’Empenta es poden decidir moltes coses. Si l’equip no acaba de funcionar i la resta treuen bons resultats es podrien veure evocats al descens directe.

 

El Bàsquet Tiana té una de les tres finals que li queden

El Bàsquet Tiana té 3 partits des d’ara i fins al final de la temporada. Tres partits que poden decidir si allarguen uns dies més la temporada o marxen ja de vacances. Aquesta setmana es veuen les cares amb el Farnés, rival que es juga el descens i que té ganes de guanyar per tenir el factor camp a favor en el play-off. A més els gironins saben que si guanyessin encara tindrien opcions de sortir d’aquest descens. Un rival complicat com explica Sunyol Costa

 

L’entrenador del primer equip del Bàsquet Tiana sap que queden 3 finals i que han d’anar a per totes. També té clar que tenint en compte els resultats anteriors només els val guanyar tots els partit si volen optar a pujar. L’equip està mentalitzat i saben que si perden es queden fora. Una pressió que esperen aguantar els tres partits.

 

Ara tenen un compromís complicat i esperen que els que quedin encara puguin tenir molt més marge per seguir endavant i seguir pensant en pujar de categoria, el gran objectiu del Bàsquet Tiana.

 

El Vòlei Tiana té doble partit: Olot i Monjos

El Vòlei Tiana té un doble compromís aquesta setmana. Es veu les cares amb l’Olot en el partit de la jornada i recupera l’ajornat contra els Monjos. Dos partits i un sol objectiu. Treure una doble victòria que els deixi a la part alta. Sens dubte el partit contra el Monjos serà el més complicat dels dos. Un partit contra un rival que té molta motivació, com ha explicat el mateix entrenador, Xavier Villagrasa

 

Aquesta jornada també reben a l’Olot, un rival de la zona baixa i que no ha de portar més complicacions, per això els esforços principals se centren en el partit dels Monjos. De guanyar la doble jornada podrien fer un pas molt important pel campionat. Les de la Garrotxa són més assequibles, però les de l’Alt Penedès posaran molts problemes. Les volen guanyar i treure’ls-hi dos punts. Per poder garantir la primera plaça el més aviat possible.

 

Ara esperen que aquest partit serveixi per tornar a situar-les primeres destacades i endur-se el campionat de Catalunya.