Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips de Tiana a buscar la victòria aquesta setmana

El CCE Tiana no depen de si mateix

Després del bon resultat de la setmana passada el CCE Tiana no pot abaixar els braços. Els tianencs saben que no poden perdre cap partit i han d’esperar resultats. Aquesta setmana juguen contra el Fundació Esportiva de l’Hospitalet, un rival que ocupa la zona baixa de la taula i que està al límit del descens. Un mal resultat dels del Baix Llobregat el podria fer caure en posicions que obliguen a baixar. Els de José Gómez estan amb moltes ganes de demostrar el que valen i de tornar a pujar a la zona que dóna opció al ascens. Per fer-ho han de guanyar a un rival que es juga la vida i esperar que fan els dos que tenen per sobre. El Poblenou, actual líder, visita el camp del Cabrera i l’Argentona el de la Llantia de Mataró.

El Bàsquet Tiana visita el complicat Pavelló de la Plana

El Bàsquet Tiana necessita guanyar i necessita tornar a demostrar que pot sortir de la cua de la classificació. Aquesta setmana, però, té un escull molt difícil. Juga contra el Círcol Catòlic de Badalona al pavelló de la Plana. Una pista molt complicada i on pocs equips han tret alguna cosa positiva aquest any. Els tianencs se les veuen amb el tercer classificat que està a només una victòria del líder de la categoria. Pels badalonins és imprescindible guanyar contra un rival que ocupa la zona baixa. Pels tianencs és molt important treure un resultat positiu en una pista tan complicada i on ningú espera que puguin aconseguir guanyar. Aquesta setmana es pot acabar de definir que passarà amb el Tiana. El Cabrera visita la pista del Figueres, cuer de la classificació. Si els del Maresme aconsegueixen guanyar als empordanesos i els de Ramon Pla perdessin es distanciaran a dues victòries del Cabrera que tenen just per sobre. Cal recordar que el Tiana encara que el Tiana té un partit pendent contra el Ripoll.

El Futsal Tiana juga contra el tercer per la cua

El Futsal Tiana té una ocasió de luxe per poder sumar una nova victòria a casa contra el tercer per la cua, el Pneumàtics Parc Catalunya. Aquest resultat serviria perquè els de Jorge ASensio s’apossentessin a la segona posició que va aconseguir la setmana passada. Després de setmanes de dubtes i de resultats ajustats o derrotes, el Futsal Tiana necessita tornar a guanyar i a donar un cop d’autoritat al damunt de la taula. Els de Sabadell són una molt bona opció per fer-ho, ja que ocupen la zona baixa i no estan fent bons partits. A més han de mantenir la distància amb l’Alella, que la setmana passada va perdre contra el Sansur i ara és a tres punts dels tianencs. Tot i els resultats no es poden confiar. Ara arriben partits importants i jugar la Final Four és el gran objectiu, encara que cal millorar el nivell.

El Vòlei Tiana se les veu amb un Olot amb l’objectiu de perdre pocs sets

El Vòlei Tiana juga aquesta setmana contra l’Olot amb l’ojectiu de no cedir cap set. Les tianenques saben que quan més sets es perdin més complicat serà aspirar a les fases que donen opció a l’ascens de categoria. Les tianenques es veuen les cares amb l’Olot, rival que ocupa la novena posició. Les de la Garrotxa van perdre contra el Lloret, rival directe de les tianenques, per 3 a 1. Ara juguen contra un Tiana que arriba en un bon moment de forma. Després de guanyar aquesta setmana de manera clara per 3 a 0 contra el Mataró. L’objectiu de les de José de la Barrera és molt clar, perdre quants menys sets millor i esperar a veure que fa el Lloret. Ara mateix el separen 2 sets de diferència amb les de la Selva. Per tan tenen el segon lloc a tocar.