Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips de Tiana tenen partits complicats aquesta setmana

Futsal Tiana juga contra el líder sense opció d’atrapar-lo

El Futsal juga a casa contra el primer classificat, l’Esplais. Els de Jorge Asensio es veuen les cares amb un dels rivals més complicats de la temporada. Els de Santa Margarida i els Monjos son primers del grup A de primera nacional. Han aconseguit un total de 45 punts i tenen 8 de marge sobre el segon, que no és altre que el Futsal Tiana. Amb aquest partit arriba la màxima rivalitat i els tianencs volen sumar per evitar tornar a caure a la tercera posició si l’Alella guanya. Partit de la màxima contra un rival complicat

 

El CCE Tiana juga al camp del tercer classificat

Els de José Gómez juguen contra un dels rivals forts de la categoria, el Can Parellada, els tianencs se les veuen amb un rival complex que el mateix entrenador reconeixia q era un dels que més li va agradar durant la primera volta

 

En aquesta vintena jornada de lliga del grup quart de tercera catalana, els blaugranes tenen l’obligació de guanyar si no volen acabar de perdre les opcions de seguir líders en solitari, ja que només tres punts els separen del Can Parellada i sense oblidar rivals com el Poblenou de Pineda que ocupa la segona posició i juga contra el Cabrils, rival de la zona baixa.

 

El Bàsquet necessita guanyar sí o sí

Els tianencs se les veuen contra la Garriga a casa. Els de Ramon Pla només els hi val una victòria i esperar que els seus rivals a la zona baixa caiguin derrotats. Tenen davant un conjunt complicat que ve de perdre de 43 punts contra el Badalonès. En el partit de la darrera jornada i així es pot dir que arriben molt tocats i amb ganes de revertir la situació. Per la seva part el Bàsquet Tiana necessita guanyar si vol aspirar a salvar la categoria, ja que ara mateix és penúltim d’aquest grup tercer de primera catalana.

 

El Vòlei Tiana espera un rival assequible.

Després de dos rivals complicats el Vòlei Tiana es veu les cares amb un conjunt més assequible, ja que juguen contra el Vall d’Hebron que ocupa la zona baixa de la taula. Després de dues setmanes de partits molt llargs i a 5 sets, les noies de Jóse de la Barrera esperen que aquest sigui més curt i el puguin solucionar sense tantes dificultats. Les barcelonines tenen uns resultats molt desiguals i les tianenques esperen que el factor camp sigui decisiu per poder endur-se el partit aquesta setmana.