Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips de Tiana tenen una revalida aquesta setmana

CCE Tiana ha de sumar ja

Després de la derrota de la setmana passada, el marge de maniobra del CCE Tiana cada cop és més petit. Els de Ferran Martín necessiten guanyar com sigui per no patir més del compte de cara al final de la temporada. Ja no hi ha marge per l’error. El Tiana només ha sumat 3 punts de 33 possibles. Cal començar a guanyar i en lloc millor com a casa per poder-ho fer. Per aquest motiu l’entrenador té clar que només val assegurar a casa i esperar treure bons resultats a fora.

Aquesta setmana reben la visita de l’Empenta. Un rival de la zona baixa que només porta 11 punts. Està marcant la línia de la tranquil·litat. Seria important guanyar a un rival irregular i molt més alt a la taula per pujar la moral. El partit a més serà a casa i per tan encara cal assegurar més aquests resultats.

 

El Bàsquet Tiana ha d’acabar amb la mala ratxa

El Bàsquet Tiana porta un total de 4 derrotes seguides. Un balanç molt negatiu per les aspiracions dels de Sunyol Costa. És per això que volen revertir la situació el més aviat possible. Per aquest motiu des de l’entitat ja han començat a preparar amb moltes ganes el partit contra el Sant Celoni. Els taronges tenen clar que només els val la victòria. L’entrenador, però, sap que el Sant Celoni també la necessita. Sunyol Costa

 

Si fa uns dies parlaven de la lliga boja del Futsal. Aquesta setmana cal parlar de la lliga boja del Bàsquet Tiana. Els equips estan molt junts i ara hi ha enfrontaments directes que poden beneficiar els interessos del Bàsquet Tiana. L’entrenador considera que cal començar a ordenar la classificació.

 

Amb la intenció de guanyar com sigui, el Bàsquet Tiana visita la pista del Sant Celoni, en el que podria ser un enfrontament molt complicat.

 

El Futsal Tiana vol seguir creixent.

El Futsal Tiana ha de seguir creixent aquesta temporada. Després d’encadenar dues victòries seguides. Els de Víctor Blaya esperen no trencar aquesta bona ratxa i seguir sumant. Per fer-ho han de jugar aquesta setmana contra el Santa Eulàlia. Un partit que reben a casa i contra un rival que tenen just per sobre a la taula. Si el guanyessin els sobrepassarien a la classificació. Com reconeix el mateix entrenador

 

Per altra banda el Futsal Tiana sap que no es poden seguir adormint. Tot i les dues victòries seguides en els dos partits s’han vist obligats a remuntar el partit. Per això ara només pensen en tornar a demostrar la seva valia. Per fer-ho només poden guanyar i esperar no patir tant perquè el Santa Eulàlia és complicat. Víctor Blaya

 

Amb aquest partit esperen seguir creixent i aspirar a estar el més amunt possible per afrontar amb garanties els propers partits.

 

El Vòlei no es pot adormir contra el Cuer

El Vòlei Tiana juga aquesta setmana contra el Lloret de Mar, cuer de la categoria. Les de Xavier Villagrasa tenen un partit que es presenta assequible i sense gaires complicacions. El Lloret  ja no és el rival que la temporada passada plantava cara al Tiana i que va acabar per sota després d’una important victòria al darrer partit de la temporada. El canvi de jugadores ha deixat un equip desarmat, com reconeix l’entrenador Xavier Villagrasa

 

L’entrenador té molt clar que és un rival assequible. Les de la Selva només han guanyat un set en els 8 partits que ha jugat. Per això ara ocupen la darrera posició de la taula. Les tianenques saben que tenen baixes i l’entrenador espera que no es notin.

 

El fet de jugar a la mateixa hora que l’equip B i que el conjunt no disposi dels reforços d’aquest equip pot ser un handicap a tenir en compte.