Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips tenen una setmana igual de complicada que l’anterior

El CCE Tiana juga per seguir augmentant el coixí de punts

Els tianencs pensen en seguir mantenint aquest coixí de 5 punts de diferencia respecte al segon i esperen fins i tot ampliar-lo. Aquesta setmana contra el Bufalà tenen ganes de seguir amb la bona dinàmica i aprofitar el factor camp en aquest derbi del Barcelonès Nord. Els de José Gómez saben que el partit serà complicat i ja l’esperen amb ganes.  La setmana passada els de Badalona van guanyar contra el PSV de Mataró, en un partit que els va deixar a la sisena posició de la taula i en el segon grup perseguidor del líder que no és altre que el CCE Tiana. José Gómez té clar que serà un partit en que es podrien treure un rival de sobre de manera definitiva.

 

El partit corresponent a la jornada 20 del grup quart de tercera catalana es jugarà al Municipal de Tiana.

 

Bàsquet Tiana necessita guanyar a un rival directe

Partit vital el que té aquest cap de setmana el Bàsquet Tiana. Els de Ramon Pla se la juguen contra el Cabrera en un duel directe per la permanència en aquest grup tercer de primera catalana.. Els equips estan empatats i no tenen marge per l’error. Els dos arriben a aquest enfrontament saben que serà un punt d’inflexió pel que guanyi. Cal dir que actualment està en millor forma el Tiana, ja que tot i perdre molts partits ha tret resultats més ajustats en les darreres jornades que no pas els del Maresme. En aquesta jornada esperen poder aconseguir una victòria que els donaria un petit avantatge sobre la part de sota però que només serviria per seguir treballant, ja que la salvació segueix estant a dos partits. Si guanyessin seria la primera victòria fora de casa de la temporada.

Futsal Tiana contra un dels cuers

El Futsal Tiana se la juga aquest cap de setmana contra el Castelldefels, tercer per la cua de la classificació. Els de Jorge Asensio venen amb la moral molt alta després del treballat empat contra l’Esplais, el líder de la categoria i l’entrenador té clar que per optar a la Final Four cal guanyar molts partits i més contra els rivals petits, que ara comencen a necessitar esgarrapar punts com sigui per salvar la categoria i situar-se en una zona tranquil·la de la taula. Per tan el matx contra el Castelldefels pot ser un partit trampa, com reconeixia el mateix entrenador

 

Aquesta setmana necessiten guanyar imperiosament per no patir més del compte i arribar a la segona posició d’aquest grup A de la Primera Nacional que ara mateix ocupa l’Alella, tot i que està empatat a punts amb ells.

 

El Vòlei juga a la pista del Premià de Dalt, botxí del Lloret la setmana passada.

En aquesta primera divisió femenina, les noies de José de la Barrera se les veuen amb un Premià de Dalt que pot ser molt més perillós del que sembla per la classificació. Les tianenques se les veuen contra un rival molt dur i complicat i que esperen poder guanyar. Les del maresme venen de guanyar, contra tot pronòstic, contra el Lloret, actual segon classificat i per tan es pot tornar un partit negatiu pels interessos del primer equip tianenc si el perden. Si guanyen i el Lloret perd contra el Granollers, recuperarien la segona posició. Tot i l’al·licient que pot ser recuperar la segona posició, només se centren en guanyar aquest proper partit amb el que tenen moltes expectatives posades i que esperen que sigui complicat, ja que s’enfronten a un rival a tenir molt en compte.