Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips tianencs tornen a la càrrega amb ganes

Dosrius proper objectiu del CCE Tiana

El CCE Tiana té aquesta setmana un compromís complicat contra el Dosrius, un rival que de moment porta una bona trajectòria. El tècnic dels tianencs ho té molt clar, encara que reconeix que no l’ha vist jugar. Els resultats avalen el bon moment del Dosrius, per això l’entrenador té clar que és un dels rivals a tenir en consideració en aquest tram inicial de la temporada. Juan Carlos Giménez

 

La dinàmica del Tiana està sent molt positiva. Després de tres jornades jugades de competició, porten dues consecutives guanyant. Això ha fet que la moral de l’equip sigui una altra que la que tenien el primer partit. Ara, toquen de peus a terra i saben el que volen. Davant tenen un rival al qual no temen. Tot el contrari: l’entrenador creu que com a equip que acaba de baixar, el Dosrius és el rival a batre encara que la Juventus de Mataró, que està en la mateixa situació, no ho va demostrar la setmana passada:

 

El partit ha de ser una nova victòria pel primer equip del CCE Tiana. El seu entrenador considera que “jugar a casa ha d’anar al nostre favor”.

 

El Bàsquet Tiana té la primera pedra important al camí: el Premià

El Bàsquet Tiana té el primer compromís complicat de la temporada. Es tracta del Premià, un rival contra el que esperen que la cosa es complica. Després de setmanes amb rivals dels quals han estat molt superiors, els tianencs es veuen ara les cares amb un Premià que està fent les coses molt bé i que pot ser complicat. Ho deia el mateix entrenador, José Luis Martínez:

 

Els tianencs han vist com aquestes darreres jornades s’han relaxat un cop han agafat avantatge al marcadori, abaixant els braços en molts moments.  És una situació que no es pot donar aquesta setmana. L’entrenador creu que afluixar el ritme podria ser un problema:

 

El partit serà aquest proper cap de setmana al camp del Premià.

 

El Futsal Tiana vol sumar la primera victòria

Després de l’empat de la primera jornada contra el Bigues i Riells, la setmana passada, el Futsal Tiana vol aconseguir la primera victòria. Ho vol fer a la seva visita a La Garriga, un camp que no se’ls dóna gaire bé ja que el resultat més habitual ha estat un empat. Els de Zarra i Víctor Blaya tenen molta feina per davant i saben que La Garriga és un rival competitiu. Per això no volen sortir a especular amb el resultat. Saben que tenen davant un equip que pot presentar problemes per la seva forma de jugar. Victor Jordi Zarraluki:

 

En aquesta primera jornada hi ha hagut alguna sorpresa com la derrota de l’Alella. El resultat, però, no ha sorprès a un dels entrenadors, que creu que estem al principi i que tot pot passar. Tot i això no li preocupa els resultats de la resta: Zarra se centra en allò que farà el seu equip:

 

El partit esperen que surti de la millor manera possible i que el Futsal Tiana sumi la primera victòria de la present temporada.

 

El Vòlei vol donar la sorpresa a Lloret

El Vòlei Tiana segueix intentant aquesta setmana sumar la primera victòria de la temporada. Les noies de Xavier Valls juguen al camp del Lloret, un rival que, com el Mataró la setmana passada, acaba de baixar de primera catalana. El conjunt encara no ha perdut cap partit aquesta temporada i es manté líder invicte de la categoria. Això és un hàndicap que no importa a l’entrenador. Valls espera poder donar la sorpresa a la pista de les de la Selva.

 

L’entrenador té clar que vol anar a per totes. El més important, però, no és el resultat, és el donar un pas endavant i seguir creixent com a equip. Tot i això ell no descarta la victòria

 

El Vòlei Tiana visita la pista del Lloret i espera que es pugui treure un bon resultat, si no fos així. Com a mínim sumar el primer set guanyat de la temporada.