Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els estudiants de Secundària de Tiana i Montgat podran fer esport a preus reduïts

Els estudiants de Secundària de Tiana que ho vulguin podran començar molt aviat classes d’aikido, zumba, pàdel o body combat. I és que, per segon any consecutiu, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament porta a terme el projecte “Club esport Jove”, que els permet practicar alguna d’aquestes activitats a preus reduïts.

L’oferta de les 4 activitats s’ha donat a conèixer entre els nois i noies aquest dijous a l’institut de Tiana. Maria Moro, coordinadora pedagògica del centre, ho valora molt positivament:

 

Les noies han optat, massivament, per anar a informar-se sobre l’aikido que, juntament amb el pàdel, són les dues activitats noves d’aquesta segona edició del “Club esport Jove”, tal com ha explicat la tècnica d’Esports municipal, Laura Garcia:

 

El “Club esport Jove” té l’objectiu de promocionar l’activitat física entre els adolescents que actualment no en fan, o que en volen fer més.  El projecte està estretament relacionat amb l’horari intensiu que fan actualment els nois i noies de l’Institut de Tiana: com que surten a les 15h de classe,  el projecte d’Esports els ofereix la possibilitat de  fer activitats esportives de 16h a 17h de la tarda. Ho fan, a més, a un preu molt reduït i en grups tancats, exclusius per adolescents d’entre 12 i 16 anys.

Dinar equilibrat

Una altra “pota” del projecte és l’alimentació saludable dels nois i noies que decideixin fer aquestes activitats esportives. Per aquesta raó, s’ha arribat un acord amb el bar del pavelló municipal d’esports de Tiana. Allà els adolescents disposaran d’un espai per dinar amb la seva pròpia carmanyola, i només hauran de consumir la beguda. També s’hi ha creat un menú especial orientat a l’esportista (pasta, verdura, pollastre…) que costa 5 euros.

Totes les activitats començaran el 14 i el 15 d’octubre. L’aikido es practicarà al pavelló municipal i la resta d’activitats a les instal.lacions de Duet Sports, a la mateixa zona poliesportiva.