Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els familiars arriben a França

Els 62 familiars catalans de les víctimes de l’avió accidentat als Alps han arribat aquest dijous al matí a Maresella, poc abans de les 11. La companyia Lufthhansa ha operat un vol en nom de Germanwings. En aquest viatge els ha acompanyat un equip de psicòlegs i un representat del comitè executiu de Lufthansa.

A la ciutat francesa s’han trobat amb els familiars catalans que havien preferit desplaçar-se amb autocar. També ho han fet amb els alemanys que arribaven des de Düsseldorf,. Tots ells han estat rebuts per les autoritats nacionals. Des d’allà se’ls trasllada al punt més proper a l’accident, tenint en compte les dificultats d’accés i les condicions de seguretat.

La companyia ha informat que els ofereix allotjament a Marsella així com el trasllat a Barcelona, adaptant-se a les necessitats de cadascú. Tot i això, Protecció Civil ha informat que la previsió és que els familiars tornin avui mateix a Barcelona.

 

Cerimònia als peus de la muntanya del sinistre

Les famílies catalanes i alemanyes dels passatgers de l’A-320 s’acomiaden avui dels seus éssers estimats des de Le Vernet, la localitat més propera a la zona de l’accident. Aquest poble té una capella amb vistes a la muntanya on va estavellar-se l’avió. Allà és on se celebra la cerimònia.