Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Gegants de Tiana celebren aquest diumenge 3 de març la seva trobada anual

Enguany, la Colla Gegantera i Grallera de Tiana estarà acompanyada per la Colla de Gegants de Lliçà d’Amunt, la Colla de Geganters del Masnou i la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt. En Miguelón, el cap de colla, explica que aquests últims seran uns convidats especials per a ells, perquè són els padrins dels Gegants de Tiana. “Són els que van vindre el primer dia que van sortir el Cavaller i la Novícia i són ells els que els van apadrinar”, explica.

 

La trobada, que també comptarà amb la participació de les entitats tianenques Trempera Nostramo i Bandabòlit, començarà a les nou de matí amb la plantada a la plaça de l’església, continuarà a les deu amb la cercavila i tancarà amb els balls al parc de l’antic camp de futbol a partir de dos quarts d’una del migdia:

 

Una de les novetats d’aquesta edició, tal com explica el Miguelón, és que la cercavila disposarà d’un espai reservat per les persones que tinguin un capgròs fet per ells mateixos o bé en algun dels tallers d’elaboració de capgrossos que han organitzat des de l’entitat:

 

El cap de colla està molt content amb el creixement que estan tenint, ja que els permetrà fer una cercavila “amb cara i ulls”, assegura. “Cada vegada ens fem més grans, cada vegada estem més motivats, la colla està creixent i estic molt content de les noves incorporacions, que cada any hi ha més”.