Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els LEDS: finalistes al Canet Rock 2014

 

Els LEDS han passat les quatre rondes eliminatòries del Canet Rock amb molt bones votacions. Són, doncs, finalistes i opten a tocar el proper 5 de juliol a Canet de Mar. Ho farien al costat de grups consolidats com Love of Lesbian, Els Pets, Els Amics de les Arts, Mishima o Txarango. Si els de Mataró aconsegueixen proclamar-se vencedors del concurs popular d’aquest festival, seria el segon grup vingut del Maresme.

Els LEDS acaben de treure el seu segon single anomenat “Racó” després d’haver tingut molt d’èxit amb el primer: “Ningú com tu”. Aquest continua formant part de la campanya contra la violència masclista promoguda per la Diputació de Barcelona. Pels PEDS fer el salt al Canet Rock és, ara per ara, tota una possibilitat per seguir entre els grans i consolidar-se.

 

Tiana al Canet Rock

Qui representarà Tiana damunt l’escenari del Canet Rock és Caïm Riba.  Ara, el cantautor portarà a l’escenari el seu primer treball en solitari: “a 306 km”. És un fill nat i legítim de Canet Rock. El seu pare, Pau Riba, va ser-hi fa gairebé 40 anys. El mateix Riba s’ho agafa amb moltes ganes, sobretot pel record que en té de quan el seu pare hi participava.

Caïm Riba creu que aquesta serà una edició reivindicativa tant de país com d’independentisme, amb la consulta del 9 de novembre com a rerefons.