Cultura

Els mons virtuals que ens envolten, pròxima conferència de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ

Totes les sessions tenen lloc a dos quarts de set de la tarda, excepte la d'aquest dijous 2 de març, que començarà a les sis. / martalopez

Serà aquest dijous 2 a la Sala Pau Casals de Montgat i l’encarregat de fer-la serà el doctor en física Victor Canivell, que ha desenvolupat tota la seva carrera professional al sector tecnològic de la informàtica.

Marta  López | 01/02/2023 a les 19:44 0
 

L’Aula d’Extensió Universitària de Tiana i Montgat comença el mes de febrer amb una conferència sobre metaversos, avatars, NFT’s i bitcoins. Serà aquest dijous 2 a la Sala Pau Casals de Montgat i l’encarregat de fer-la serà el doctor en física Victor Canivell, que ha desenvolupat tota la seva carrera professional al sector tecnològic de la informàtica. Ens ho explica la Isabel Montseny:

 

Canivell ha treballat 20 anys en multinacionals del Silicon Valley amb càrrecs executius a nivell europeu i més de 10 anys dirigint startups.

Fins al mes de març, 4 conferenciants més passaran per la Sala Albéniz i la Sala Pau Casals de Montgat per divulgar temes relacionats amb la ciència, l’arqueologia o la història. La següent serà a Tiana el 16 de febrer i tractarà sobre arqueologia, Agatha Christie i l’Orient Express. Totes les sessions tenen lloc a dos quarts de set de la tarda.

L’Aula és una associació ciutadana sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre la cultura dins l’àmbit universitari als municipis de Tiana i Montgat. L’Aula està oberta a tothom qui estigui interessat en la cultura. Per fer-se soci només cal omplir la butlleta d’inscripció i abonar una quota anual de 30 euros.

 

Marta López
Marta  López