Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Mossos faran aquesta nit controls de drogues i alcohol

La policia posa en marxa aquesta nit un dispositiu preventiu per reduir tant aldarulls a les macrofestes com accidents a les carreteres. El dispositiu dels Mossos es coordinarà amb les policies locals.

Es reforçarà la vigilància en aquells punts on hi hagi festes per impedir incidents, aldarulls o baralles. Durant les darreres setmanes els Mossos s’han posat en contacte amb els organitzadors de les festes de Cap d’Any, tant propietaris de locals d’oci nocturn, com entitats que monten festes populars, per coordinar la seguretat a les sales.

La nit de Cap d’any és una nit de desplaçaments curts per anar dels sopars a les festes i sovint s’agafa el cotxe per anar al poble del costat. Per això, els mossos faran diversos controls d’alcohol i drogues a tota la comarca del Maresme, Barcelonès Nord, però sobretot al Vallès Occidental, que és on hi ha més festes convocades.

Els Mossos d’Esquadra aconsellen no baixar la guàrdia si s’agafa el cotxe i extremar la prudència. També recomanen no beure alcohol si s’ha de conduir i tenir un conductor substitut.