Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els nadons s’endinsen a l’Escola de Música

“La música és el primer element que un nadó sent, amb el parlar de la seva mare. És el que després els permet tenir una relació més estreta amb les persones que té al voltant”. Això és el que ens explica la directora de l’Escola de Música i Dansa de Tiana, la Mercè Monfort. I és que aquesta setmana el centre s’ha estrenat amb una activitat que està creixent arreu de Catalunya, el taller per a nadons.

La Mercè Monfort canta a les famílies
La Mercè Monfort canta a les famílies

Així doncs, els més menuts del poble, amb mesos, ja poden entrar a l’Escola de Música. Això sí: acompanyats d’algun dels seus familiars. Monfort ens explica de què tracta aquest taller.

 

DSC09347

Des de l’Escola de Música i Dansa diuen que de moment hi ha hagut força gent interessada. Aquest dijous han començat el primer taller amb tres famílies, amb petits d’entre 8 mesos i 2 anys.  “Els nadons són molt curiosos i gaudeixen molt de la música”, afirma la directora del centre.

 

És un primer tast que durarà fins el mes de desembre. Si té èxit, des de l’escola tenen la intenció que es repeteixi. S’hi poden apuntar famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys.

Mercè Monfort, la directora de l'Escola de Música
Mercè Monfort, la directora de l’Escola de Música

Per dur a terme aquesta activitat, l’Escola de Música de Tiana ha rebut formació i ha estat en contacte amb l’Associació d’Escoles de Música de Catalunya. Al Maresme, hi ha altres poblacions on també es fan aquests cursos, com Arenys de Mar i Vilassar de Mar.