Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els participants de la XXIII edició del concurs de dibuix infantil han sorprès al jurat

La XXIII edició del concurs de dibuix infantil ha sorprès al jurat, que no esperaven tanta qualitat en les obres presentades. Enguany, 45 nens i nenes s’han inscrit al certamen, tot i que finalment la participació ha estat de 35 dibuixos presentats.

El jurat d’aquesta edició, format per la Bianca Batlle i en Ferran Gost, ha decidit afegir un accèssit a cada categoria per premiar aquells dibuixos que, tot i no arribar al nivell dels guanyadors, també eren molt bons.

Hem parlat amb la regidora d’urbanisme, la Núria Garcia, que ens ha explicat com s’ha organitzat el concurs:

 

 

La regidora també ha valorat la participació i la qualitat dels dibuixos:

 

 

Els participants s’han classificat, en funció de l’edat, en quatre categories: la categoria A, per nens i nenes fins a tres anys; la categoria B, pels participants d’entre quatre i sis anys; la categoria C, de set a nou anys; i la categoria D, de 10 a 14 anys.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat en Logan Bertomeu a la categoria A, la Jana Tramoleda a la B, la Jana Gràcia a la C i l’Hugo Morales a la categoria D.

Hem parlat amb la guanyadora de la categoria C, la Jana Gràcia, i el guanyador de l’accèssit de la mateixa categoria, i ens han explicat com es van inspirar per fer els seus dibuixos i què han sentit en pujar a l’escenari.

 

 

Jana Gràcia i Roc Costa, guanyadora i accèssit de la categoria C

L’entrega de premis ha acabat a tres quarts i cinc minuts de les sis de la tarda i, tot seguit, ha començat la Plena de la Festa Major. Els premis principals del bingo són un sopar per a dues persones al Restaurant l’Avi Mingo, un val de compra de 100€ als comerços de l’ACIST, una càmera compacta Sony, un cava Mirgin i un pernil i un robot aspiradora de Rowenta.

Aquesta nit acabarà la Festa Major de Sant Cebrià amb el castell de focs i el pícnic de final de festa.