Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els pisos baixen de preu al 2013

El preu dels pisos a Tiana ha baixat durant el 2013. Segons la responsable de Finques Tiana, Carme Pujol, els bancs estan venent els pisos a preus tan baixos que les agències immobiliàries s’han quedat sense la possibilitat de competir en aquest terreny. Pel que fa al lloguer, ells han notat un descens al preu, tant pel que fa als nous inquilins com pels que ja porten uns temps vivint al mateix immoble. “Cada vegada que es buida un pis es torna a llogar més barat”, afirma.

 

Tot i així, Carme Pujol assegura que sempre hi ha gent que necessita pisos més barats, però que ella no els pot oferir perquè exigeix que tinguin una mínima qualitat. Per aquest motiu, a aquells que realment es veuen limitats econòmicament els hi recomana que busquin pisos en altres municipis que disposen de preus més econòmics.

 

Una tendència catalana

Els pisos de Tiana segueixen, doncs, la tendència descendent que es va viure a tota Catalunya durant l’any passat. Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística analitzades per habitaclia.com, el preu dels habitatges catalans en venda va baixar un 7’2% durant el 2013 i el lloguer va caure en un 4’3%. Una reducció que, tot i ser considerable, és inferior a la dels dos anys anteriors.

A la comarca del Maresme, el preu de venda va baixar un 16’2% durant el mateix període i el del lloguer un 7’2%.