Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Runners també corren a Tiana

La febre dels Runners també ha arribat a Tiana i cada dia en són més. Ara que ve el bon temps en tornen a aparèixer molts. Els de veritat, però, no descansen mai: faci fred o calor.  A tall d’exemple hem volgut agafar alguns dels corredors habituals per veure què opinen d’aquesta moda i de l’activitat física.

 

Elisabeth Bort: “Corrent he pres decisions importants a la meva vida”

DSC05886

Una d’elles és l’Elisabeth Bort. La tianenca fa anys que practica esport. Recorda que quan estudiava a l’escola Lola Anglada va començar a fet atletisme i es va acabar federant amb el club de Mataró, en proves de velocitat. Amb el temps i els estudis ho va anar deixant. Després amb el pas dels anys hi ha tornat. Ara reconeix que no podria viure sense córrer. La podem veure molts matins fent esport per Tiana amb la seva música, per a ella element indispensable. Una activitat que li serveix tant física com mentalment

 

La mateixa Elisabeth es proposa com a objectius continuar participant a proves atlètiques per passar-ho bé, com va fer amb la cursa de El Corte Inglés i en el futur espera poder atrevir-se a fer l’Enrucada de Tiana.

 

Eli Torruella: “Tot va començar per una parella que tenia i ara no podria estar sense córrer”

ELI TORRUELLA RUNNER

Una altra de les habituals és l’Eli Torruella. Ella participa en proves des de fa temps i quan acaba la feina dia sí i dia no treu temps per fer Running. Reconeix que la passió li ve d’una parella que va tenir, que la va introduir en aquest món. És una apassionada i gaudeix com pocs sortint a córrer. En els darrers temps el genoll li ha jugat algunes males passades, ha estat 3 mesos lesionada. Avui en dia ho segueix practicant i torna a entrenar amb força. Ella mateixa comentava que prefereix la muntanya i que sempre surt per Tiana.

 

Ara fa 12 quilòmetres. Sempre acompanyada quan va per la muntanya i sola quan va per l’asfalt. Reconeix que Quilian Jornet és un dels seus ídols. En el futur espera poder fer una Ultra Trail, que és una cursa de muntanya de fons. Però primer ha de superar la seva por a anar “sola per la muntanya”.

 

Sergio Davila: “Si el trigordito pot, tu pots”

Sergio Davila Runner

En un tercer nivell hi hauria Sergio Davila. Aquest tianenc ha fet del Running i dels triatlons una manera de viure. Va començar amb la bicicleta i va passar-se a les triatlons i, com no, al Running en general. Ha participat en moltes proves. Una de les que està més orgullós és la Challenge Costa del Maresme. En el món virtual és molt famós. Se’l coneix amb el sobrenom de Trigordito. El seu bloc té molts seguidors i en ell explica les seves històries. Amb el seus lemes: Si el trigordito pot, tu pots i Where is the limit? (On és el límit?) ha fet una filosofia de vida. Sobre com va començar no ho recorda, però sí que sap que ara no pot parar i que crea adicció.

 

Tampoc ha volgut oblidar Tiana. Encara que ara viu lluny, recorda la Serralada de Marina i diu que és ideal per practicar esport.

 

Amb més de 800 seguidors a la pàgina de Facebook i més de 2000 followers a Twitter s’ha convertit en un fenomen a nivell del 2.0. Ell ara viu a Sud-africa per motius professionals però des d’allà segueix posant-se a prova.