Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Empat del CCE Tiana davant l’Arenys (2-2) després de remuntar

El CCE Tiana no es va sentir còmode en el partit d’aquest diumenge al Municipal contra l’Arenys. El motiu és que els de casa van anar sempre per darrera en el marcador. Al minut 22 l’Arenys es va avançar amb gol de Jaiteh. Aquest va ser el primer cop pel Tiana que va reaccionar just abans del descans quan, Andreu Argudo, va marcar l’empat abans d’enfilar el camí cap als vestuaris.

Ja a la segona part, els locals van veure com de nou l’Arenys tornava a pendre la iniciativa en el marcador mitjançant Lluis Vallverdú que al 58 situava el 1 a 2 a favor de l’Arenys. El Tiana no ha perdut el temps i amb només 10 minuts, al 68, ha aconseguit empatar amb un gol d’Andreu.

Empat que deixa al CCE Tiana com a colíder empatat amb l’Arenys, el rival d’aquest diumenge, amb un total de 26 punts cadascun en la taula de classificacions. Màxima igualtat en aquest grup quart de la tercera catalana, ja que hi ha un total de 7 equips amb un punt de diferència entre el primer i la setena posició.