Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Empat en l’assemblea del PSC Tiana per escollir una nova executiva del partit

L’assemblea de l’agrupació del PSC Tiana s’ha reunit aquest dijous 21 d’octubre per nomenar una nova executiva. Des de la renúncia de Xavier Doñate, els socialistes funcionaven a través d’una comissió gestora i, amb aquesta votació, es volia posar fi a aquesta situació.

No va ser possible, però. A l’assemblea es van presentar dues candidatures per encapçalar aquesta nova executiva, una liderada per Albert Sales i l’altre per Ferran Vallespinós, i van acabar en un empat de 17 a 17 vots cada una.

Una situació que Vallespinós qualifica d’“insòlita” i que obliga a mantenir l’actual gestora fins a la propera convocatòria. El candidat explica que la seva llista comptava amb tres objectius clars:

 

Pel que fa a la llista d’Albert Sales, el candidat explica que els seus objectius anaven destinats a assolir l’alcaldia l’any 2023:

 

Després de l’empat, Vallespinós explica que va proposar arribar a un consens a través d’una única llista que sumés a tot el partit:

 

Una solució que hauria suposat que Sales fes un pas al costat, una acció que l’actual regidor no considera que sigui de consens: