Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Sala Albéniz reobre amb la gala de lliurament de la segona edició del Premi Joan Armengol i Moliner

La Sala Albéniz tornarà a obrir les seves portes aquest dilluns 25 d’octubre amb una gala molt especial: la del lliurament del guardó de la segona edició del Premi Joan Armengol i Moliner. Un acte que promet ser un espectacle multidisciplinari, seguint les petjades del comediant, pallasso, poeta, músic i do­cent escènic tianenc.

Òmnium Tiana és qui organitza i convoca aquest premi, que compta amb la participació i implicació de la família de Can Boter. L’Albert Freixes, en ‘Iaio’, explica quin va ser el seu origen:

 

Freixes explica que la figura d’en Juanito reuneix perfectament l’essència d’aquest premi, que busca distingir persones físiques o entitats jurídiques per la seva trajectòria i els seus mèrits en algun o diversos àmbits artístics que ell conreava:

 

Seguint aquest criteri, els guanyadors de la primera edició van ser Jaume Mateu i la Montserrat Trias, coneguts com a Tortell Poltrona i Senyoreta Titat, impulsors i fundadors del Circ Cric i del projecte Pallassos sense Fronteres:

 

En aquella ocasió, la gala es va celebrar en el parc que du el seu nom, però enguany es trasllada fins a la Sala Albéniz:

 

L’espectacle començarà a dos quarts de vuit de la tarda i comptarà amb circ, música, poesia i dansa en directe:

 

La intenció, diu l’Albert Freixes, és que aquest premi sigui més ambiciós en cada nova edició:

 

L’entrega del guardó, que consisteix en una rèplica en ceràmica del nas de pallasso d’en Juanito, realitzat per l’Institut Pau Gargallo de Badalona, anirà a càrrec del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri. Per poder assistir a la gala d’aquest dilluns cal reservar entrada a través de la plataforma Entràpolis.