Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

En Carles i la Martina guanyen el Tastet Xef

La tercera edició del Tastet Xef va tenir lloc aquest dissabte a les 20 h a la masia de Can Riera. Al concurs de cuina del Tast Tiana 2018, han participat dues parelles mixtes i dues parelles femenines que han disposat de 90 minuts per elaborar un plat fred, un plat calent i unes postres.

Els concursants van disposar de tot un conjunt d’aliments i estris de cuina per elaborar una sèrie de plats dins de l’espai del qual disposaven a Can Riera. La masia va estar plena durant tota l’activitat, on molts familiars i amics van estar animant als concursants.

Quan quedaven encara 5 minuts, els participants no paraven quiets fent els últims retocs i una vegada es va esgotar el temps va ser l’hora de presentar els seus plats al jurat:

 

Una vegada el jurat havia tastat tots els plats van apartar-se per deliberar i després d’uns minuts de tensió van anunciar la parella guanyadora: En Carles i la Martina.

Els dos joves cuinen per afició i se senten molt contents d’haver guanyat la tercera edició del Tastet Xef:

 

Les dues dones del jurat van destacar les patates braves de la parella com també la presentació dels plats. Tots aquests van ser elaborats en un temps de 90 minuts on en Carles i la Martina van haver de saber organitzar-se bé. La parella ens explica com es van coordinar i que van cuinar:

 

La regidora, Núria Blasco va ser l’encarregada d’entregar el premi a la parella: Una nit de restaurant per dues persones. El Tastet Xef ha triomfat un any més i ha demostrat també els grans cuiners aficionats dels quals disposa Tiana.