Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament de Tiana aprofita la Festa Major Petita per seguir incentivant el reciclatge

Al Parc de l’Antic Camp de Futbol s’han celebrat avui diverses activitats de lleure orientades als més petits de la casa i amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància del reciclatge. L’esdeveniment ha començat a dos quarts d’11 del matí amb la posada en marxa dels dos tallers de la ludoteca mòbil La Xarranca, una de les monitores, la Laia, ens ho ha explicat amb més detall:

 

 

A mesura que ha anat avançant el matí, La Recicleta Music Band s’ha afegit a la festa. Es tracta d’un grup de música i teatre que ha realitzat un xou d’humor al voltant del reciclatge i la recollida selectiva. La informadora ambiental, Berta Gener, ens n’ha donat més informació:

 

 

 

El part s’ha anat omplint de famílies amb nens petits que participaven en totes les activitats. Hem pogut parlar amb un dels pares que des de dos quarts d’11 ha col·laborat en tots els tallers, l’Òscar:

 

 

Però aquest esdeveniment ha estat molt més que un matí de jocs infantils, ja que també s’ha celebrat la majoria d’edat de la recollida porta per porta que es va instaurar a Tiana el cinc de juny de l’any 2000. El regidor de Medi ambient i Sostenibilitat, Xavier Doñate, ens ha parlat de la iniciativa:

 

 

No hem perdut la oportunitat de parlar amb la Maria Martí, la tianenca que va néixer el mateix dia que es va iniciar la recollida porta per porta i que avui ha rebut un obsequi de mans de la regidoria. La Maria ha valorat tots els actes que s’estan fent per incentivar el reciclatge i formar la població.

 

 

Maria Martí rebent l’obsequi de la regidoria

Aquest esdeveniment forma part de la Festa Major Petita de Tiana, però també s’emmarca dins la campanya que des de l’Ajuntament s’està fent per promoure el reciclatge.