Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els esportistes de Tiana expliquen que significa guanyar a la Festa de l’Esport

Dijous a la tarda, va tenir lloc a la Sala Albéniz la Festa de l’Esport, una gala de premis on molts esportistes van veure els seus mèrits reconeguts. Després d’una temporada d’esforç constant, preparació i sovint també competició, els esportistes de Tiana es van reunir per celebrar els mèrits de tots i cadascun d’ells.

La gala va donar tot tipus de premis, però entre els més destacats trobem a millor esportista femenina, millor esportista masculí, millor equip de competició femení i millor equip de competició masculí. Però que significa guanyar un d’aquests premis?

La Lea López, subcampiona a Espanya de Taekwondo, va guanyar el premi a millor esportista femenina i explica que significa per ella:

 

D’altra banda en Rogelio Caballero va veure compensat tot el seu esforç dins del món de l’esgrima, aquest premi significa molt per ell:

 

Pel que fa als premis a equips de competició, l’equip de bàsquet de Tiana va arrasar. Els nois de SOTS 21 Masculí van guanyar el premi a la categoria masculina després d’una temporada plena de baixes i lesions on tot i això es troben a les finals pel títol:

 

Però els nois del SOTS 21 no són els únics que ho han fet molt bé aquesta temporada. Les noies de SOTS 25 Femení van guanyar el premi a millor equip de competició femenina després de quedar terceres a la seva categoria. La capitana de l’equip explica que significa emportar-se aquest premi:

 

Aquest és el cinquè any que es fa la Festa de l’Esport i els esportistes surten encantats cada any. El reconeixement del seu municipi significa molt per ells i els motiva a fer-ho cada any millor.