Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un plat de luxe a l’abast de tothom

El showcooking d’aquest any l’ha protagonitzat en Nathan Minguell, finalista de l’última edició de Masterchef i xef del restaurant de cuina xinesa Mr Kao a Barcelona. Can Riera s’ha omplert per veure com preparava el que és el seu plat preferit: l’ou mil·lenari. És una recepta molt senzilla que depèn sobretot del producte. Concretament d’un tipus d’ou molt especial. Ell ens ho explica.

 

Tot i que a primera vista no sembla un plat molt atractiu la barreja de 7 o 8 gustos diferents fa que oblidem l’aspecte, i les olors i el gust ens convencen. A més l’ou mil·lenari és un plat molt senzill de fer. La Martina, que ha vingut de públic i que ha acabat ajudant en Nathan a preparar els ous participarà al Tastet Xef d’aquesta tarda. Ella explica que és una recepta molt accessible i fins i tot proposa alguna alternativa per no dependre d’un ingredient tant difícil de trobar com l’ou d’ànec amb el tractament del té.

La Martina ajuda en Nathan a preparar els ous

 

I de fet la proposta, li interessa molt a en Nathan i anima a tothom a trobar noves maneres de fer l’ou mil·lenari.

 

El showcooking ha servit per conèixer millor a un personatge que ha guanyat molta notorietat últimament i que a més ha crescut al barri de Sant Joan de Montgat.

 

El resultat final