Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Enric Nolis: “S’ha creat confusió i no ens agrada”

El cap de l’oposició de Tiana i portaveu de Convergència i Unió, Enric Nolis, ha explicat a Ràdio Tiana que aquest dimecres a la tarda ha pogut comprovar que les obres d’obertura del Passeig de la Vilesa ja havien començat. El convergent ha afirmat no tenir informació, un fet que “no ens agrada”. És per això que ha demanat transparència a l’equip de govern, que durant el ple municipal va anunciar que l’enderroc podria tenir lloc dijous.

 

Nolis, a més, ha remarcat que se sent especialment afectat per l’enderroc de Can Guardiola, ja que el seu tiet era Pere Guardiola, un dels últims propietaris d’aquesta finca.

 

Satisfacció amb el començament de les obres

Tot i això, el portaveu de Convergència i Unió assegura estar satisfet amb l’inici de les obres, que donaran lloc a l’obertura del Passeig de la Vilesa.

 

Els treballs d'enderroc
Els treballs d’enderroc

Enric Nolis ha recordat que aquesta ha estat considerada, des de l’anterior mandat, com una intervenció prioritària pel seu grup. Afirma que mentre ells governaven, els “entrebancs per part de la Diputació de Barcelona” els van dificultar la feina. Això sí, assegura que tant el projecte com la documentació “ja estaven preparats i ja existien” i que l’actual govern podria haver “compartit tota la informació” amb els ciutadans.

Respecte la reacció d’alguns veïns i veïnes i el naixement del moviment de “La Tiana del S.XXI”, el convergent creu que l’Ajuntament hauria d’”establir diàleg” amb el col·lectiu i aprofitar l’ocasió per “fer millores” al projecte.