Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joan Pau Hernández: “Transmetre informació errònia pot embrutar una mica”

El grup de Gent pel Progrés de Tiana està sorprès que l’inici de les obres hagi estat aquest dimecres, després que l’alcaldessa ho hagués negat durant el ple municipal. Això és el que ha dit el seu portaveu, Joan Pau Hernández, a Ràdio Tiana.

 

Can Guardiola dijous al matí
Can Guardiola dijous al matí

Hernández creu que és evident que hi ha un fort interès ciutadà respecte les actuacions urbanístiques que s’estan fent al poble. És per això que, segons el de Gent, el govern hauria de “comptar amb la ciutadania” i preveure noves actuacions de participació per escoltar la opinió de la gent. Fins i tot, creu que en aquest moment es podrien replantejar projectes com el de la pacificació al centre del poble, el Retrobem-nos. El portaveu d’aquest grup està convençut que si s’hagués informat, s’haguessin evitat les preocupacions per part de col·lectius com el de “La Tiana del S.XXI”.

 

“Ens hem de reunir de manera imminent” 

A més, des de Gent pel Progrés de Tiana recorden al govern que “té el compromís” de trobar-se amb els grups municipals per informar-los i debatre la concreció de totes les actuacions de millora de la mobilitat al poble.

 

Joan Pau Hernández celebra que ja s’hagi enderrocat Can Guardiola. Explica que és una casa en ruïnes i abandonada. Segons el portaveu de Gent, l’enderroc “s’havia de realitzar per higiene urbana” i perquè “és imprescindible per les obres de millora d’aquest espai públic”.