Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Manuel Gonzalo: “Estem satisfets, aquesta obra donarà el caire que Tiana ha de tenir”

El representant del Partit Popular a l’Ajuntament, Manuel Gonzalo, s’ha mostrat satisfet després que hagin començat les obres. Explica que el seu partit fa temps que dóna suport al projecte i que, aquest, comportarà millores que notaran tots els tianencs. Creu que és un motiu de felicitació per a tot el poble.

 

Can Guardiola aquest dijous al matí
Can Guardiola aquest dijous al matí

El popular també s’ha referit als veïns i les veïnes que aquests dies han fet campanya contra l’enderroc. Gonzalo creu que davant de qualsevol projecte hi ha persones que no hi estan d’acord però que hi ha una representació molt majoritària de tianencs que desitgen l’obertura del Passeig de la Vilesa. Tot i això, ha volgut enviar un missatge als representants de “La Tiana del S.XXI”.

 

Respecte el fet que l’alcaldessa negués al ple municipal que les obres d’enderroc començarien dimecres, Gonzalo creu que no té importància.

 

El regidor del PP explica que ja fa molt de temps que aquest govern està informant sobre la intenció de dur a terme l’obertura del Passeig de la Vilesa. Afirma que ell mateix ha assistit a reunions públiques com la de la pacificació del centre on se’n va parlar. Creu que “s’ha donat cobertura informativa al projecte”, que “no ha mancat res” i que “no s’ha amagat res”.