Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: els ‘culdolla’, literatura bilingüe i productes de la terra

1-filled-xl

Productes de la Terra a Tiana

Tiana sempre ha estat un poble on s’hi menja bé. Però no triomfa només per allò més llaminer sinó que compta amb productes naturals de gran qualitat. Que per què us explico això? Molt senzill; ja arriba el segon dissabte del mes. Com sabeu, s’instal·larà al poble el Mercat Itinerant de Productes de la Terra del Maresme. O sigui que si voleu deleitar-vos amb fruites i verdures ecològiques boníssimes, hi heu d’anar tant sí com no. Com sempre, a partir de les 9h del matí a l’Antic Camp de Futbol.

1da5f678-740a-4ae2-bf75-07ac346862f0;1.0

 

A més a més… ¡PINTACARES!

Els més petits també podran gaudir del Mercat amb una activitat d’allò més divertida i original; el PINTACARES! Tots els nens que ho vulguin podran convertir-se en el personatge que més desitgen ser per una estona. I tot gràcies a aquesta proposta que de ben segur que triomfa! Serà de les 9h a les 14h.

 

Lloc: Antic Camp de Futbol, C/Matas – Ps. de la Vilesa

Dia: dissabte

Hora: 9h

2-filled-xl

Vols ser un ‘culdolla’?

Avís pels tianencs de 2on i 3r de primària! Sí, sí, a tots aquells que us agrada llegir, que us expliquin contes, descobrir noves aventures i personatges misteriosos… la Biblioteca Can Baratau ha creat un club ideal per vosaltres; el Club dels Culdolla. Si vols participar-hi només has d’apropar-te a la Biblioteca i inscriure-t’hi. Aprendràs a estimar la literatura i els contes i despertaràs la creativitat que portes dins. Afanya’t, que t’hi estan esperant!

kids_reading2

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 17h

 

3-filled-xl
Story Time

Vols aprendre anglès d’una manera divertida i diferent? Tiana i la Biblioteca et proposen la forma perfecta. El dissabte Can Baratau es prepara per rebre Kids & Us, els encarregats d’explicar una història fascinant totalment en anglès. “The Dressmaker” és la història que acostarà els més petits del poble a un idioma que els és desconegut però que actualment és fonamental. Are you ready? GO!

ToddlerStoryTime

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

4-filled-xl

Animalons de biblioteca

Qui et fa nés por, el lleó o el conill? Teòricament el lleó és el rei de la selva però… i si se li encara un conill? Qui creus que guanyaria? La Teresa Martí us explirarà un fascinant conte on els protagonistes seran aquests animalons. Pareu bé les orelles i… que guanyi el millor! Com cada dijous, a les 17.30h!

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h