Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Entren a robar a Ca l’Anita i a la papereria

Aquest cap de setmana hi ha hagut robatoris a dues botigues del poble. Ho han patit Ca l’Anita i la papereria Multicolor. Els fets han tingut lloc aquest diumenge a la nit, coincidint amb un cap de setmana lúdic al poble. Ara la Policia Local i els Mossos d’Esquadra ho estan investigant.

papereria multicolor

L’establiment que calcula haver perdut un import econòmic més gran seria Ca l’Anita. Els lladres s’haurien emportat material de valor d’aquesta botiga, sobretot productes alimentaris d’alta qualitat. En l’altre cas, també haurien agafat material de papereria i diners de la caixa. Des de multicolor afirmen haver perdut 2.000 euros i alguns productes cars com les plomes.

Els responsables d’aquests comerços creuen que els lladres han tingut “molt temps” per robar-los. S’han trobat els establiments regirats. En el cas de la papereria han forçat la porta per entrar i en el cas de Ca l’Anita ho han fet per la finestra del darrera.

Aquestes botigues van patir uns robatoris semblants fa aproximadament dos anys.

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha lamentat des de Ràdio Tiana que s’hagin produït aquests fets.

 

És per això que ha anunciat que la Policia Local ha engegat, des d’avui, una campanya “porta a porta” dirigida als comerciants de Tiana. Volen recordar als responsables dels establiments que connectin les alarmes, que tinguin en compte totes les mesures de precaució possibles i que no deixin grans quantitats de diners a les caixes.

 

Consulta la notícia sobre l’informe dels Mossos dels fets del 2014: clica aquí