Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ERC Tiana presenta la llista per les municipals a “la festa de les 155 botifarres”

Sota el nom “La festa de les 155 botifarres”, ERC Tiana ha organitzat una jornada al Garden Tiana per presentar la seva llista electoral.

L’acte ha començat a dos quarts d’onze amb els Tallers en Família i ha continuat amb la presentació de la llista a un quart de dues. La cap de llista per ERC, Marta Martorell, ha presentat un equip totalment renovat:

1. Marta Martorell

2. Alex Robles

3. Mireia Salvador

4. Jaume Darbra

5. Gemma Rosés

6. Eduard Alfaro

7. Mariona Teixidor

8. Josep Maria Toffoli

9. Gala Franch

10. Jaume Pompido

11. Silvia Rodón

12. Xavi González

13. Montserrat Ràfols

 

SUPLENTS:

14. Edgar Costas

15. Maria Pilar Claramunt

16. Marta Argilés

Martorell ha explicat la història rere el lloc d’aquestes persones en la llista i també ha justificat l’absència de Xavi González i Montserrat Ràfols a l’acte, ja que no han pogut assistir.

La presentació de la llista l’ha tancat la diputada d’ERC al Parlament, Marta Vilalta, que ha remarcat la importància de votar en les eleccions que venen:

Vilalta considera que votar és una nova oportunitat per “fer sentir la nostra veu” i ha animat als assistents a votar en les eleccions generals, les municipals i les europees.

Més d’un centenar de persones han assistit a la presentació de la llista que ha continuat amb una botifarrada popular. Els més petits també ha tingut lloc en aquesta jornada, ja que han pogut pintar un gran mural mentre es feia la presentació.