Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La CUP Tiana presenta la llista electoral amb Eulàlia Reguant

La regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant (CUP), ha sigut l’encarregada de presentar les 8 persones que encapçalaran la llista electoral de la CUP Tiana.

Reguant ha explicat la importància del municipalisme, un dels eixos clau en el programa de la CUP Tiana, i tot seguit ha presentat la llista electoral:

1. Salva Bosch

2. Alba Garrido

3. Marc Morera

4. Pau Maristany

5. Judit Jordà

6. Pau Seda

7. Maria Figueras

8. Ula Campmajor

En l’acte, que ha tingut lloc a la Sala Sant Jordi del Casal, els cupaires han presentat un primer esborrany del programa, que té com a base la remunicipalització dels serveis bàsics.

L’alcaldable de la CUP, Salva Bosch, ha explicat com el contracte amb l’empresa Sorea per l’aigua caduca l’any 2023 i que per tant, aquesta candidatura és l’oportunitat per municipalitzar l’aigua:

Bosch considera que lligar-se a una altra empresa privada provocarà que aquesta tingui control del preu de l’aigua i que, per tant, és important que el control el tingui l’Ajuntament.

Altres aspectes que destaquen del programa són per exemple l’educació i la participació ciutadana.

En educació es proposa l’aplicació del projecte “Llars de Criança” com a alternativa per aquelles escoles bressol sense places.

La CUP Tiana ha remarcat molt la participació del poble. Han proposat uns pressupostos participatius i que la ciutadania pugui veure els comptes de l’Ajuntament, per assolir així una gran transparència: “Que el poder del poble sigui pel poble i controlat pel poble”.