Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Es confirma que el noi mort aparegut diumenge al Masnou era de Montgat

El noi de 16 anys que va ser trobat aquest diumenge surant a l’aigua del Port del Masnou és un jove veí de Montgat, segons han confirmat a l’ACN fonts de l’Ajuntament de Montgat.

L’autòpsia del cos ha descartat indicis de criminalitat, per la qual cosa els Mossos mantenen la hipòtesi que es tractaria d’una mort accidental. Fonts policials han explicat que els Mossos passaran tota la informació al jutjat i que serà aquest l’encarregat de decidir si obre una investigació per esclarir els fets.

Es manté la hipòtesi de la mort accidental però, segons ha informat La Vanguardia, la investigació roman oberta. La informació publicada en aquest diari afegeix que, segons alguns mitjans locals, durant la nit del dissabte s’’havia vist el noi per la zona d’oci nocturn del port. Altres fonts diuen que el jove hauria dit a sa mare que aniria a una festa que s’havia de fer en un vaixell.

El cos va ser trobat a primera hora del matí de diumenge per l’agent de seguretat del Port, qui va alertar la policia local i aquesta als Mossos. La troballa es va fer en la zona més nova del Port, entre les amarres 708 i 709.